De Groene Karavaan Duurzame Energie Demo

24 september 2021

zaterdag 25 september 10:00 t/m 16:00uur Praxis, Markerkant 16-01 Almere-Stad

Uitleg over duurzaam wonen in De Groene Karavaan

Zaterdag 3 juli opende de Flevolandse gedeputeerde Job Fackeldey het mobiele voorlichtingscentrum ‘De Groene Karavaan’ op het Enter festival bij buurtcentrum Aquamarijn.

In De Groene Karavaan krijgen geïnteresseerden uitleg over technische oplossingen voor het duurzaam maken van hun woning. Of het nu gaat over opwekken, isoleren, verwarmen of thuis opslag van energie. Experts in De Karavaan leggen uit wat in uw woonsituatie de beste oplossing is. Van verschillende oplossingen zijn modellen te zien, zodat je het kunt zien-horen-aanraken-voelen.

Zaterdag 25 september tussen 10:00 en 16:00 uur vind je De Groene Karavaan bij de Praxis aan de Markerkant 16-01 in Almere-Stad. Het enthousiaste team helpt je graag verder met al je vragen.

Initiatiefnemers

De Groene Karavaan is een initiatief van Woningabonnement (WOAB) Almere en Next Generation Woning en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Flevoland en gemeente Almere. Gedeputeerde Fackeldey prees het initiatief, omdat bewoners van Almere en Flevoland hiermee voorlichting over energiemaatregelen in hun eigen buurt en straat kunnen krijgen.

De Groene Karavaan komt naar u toe!

“Nu de coronamaatregelen het weer toelaten hopen we dit jaar in Almere in zoveel mogelijk buurten en wijken te kunnen staan met De Groene Karavaan. Want eerlijke voorlichting is hard nodig”, aldus Wytze van der Naald, initiatiefnemer namens WOAB Almere. “Mensen hebben veel vragen en zien soms door de bomen het bos niet meer. Met De Groene Karavaanwillen we een podium aan verduurzamend geven waar bewoners met hun vragen terecht kunnen.”, vult mede-initiatiefnemer Jan Otter van Next Generation Woning aan.

Wil je weten waar je De Groene Karavaan kunt vinden? Kijk op: www.degroenekaravaan.nl.

Wil je De Groene Karavaan ook bij jouw duurzame buurtactiviteit of festival? Mail info@degroenekaravaan.nl