Blij en tevreden over verduurzaming aanpak

2 februari 2021

De heer Wilson: “Met een huis uit de jaren 70 weet je dat er winst is te behalen het gebied van comfort en lagere energierekening. Maar extra kosten zagen ze niet zitten. En het gedoe van een verbouwing al helemaal niet. De familie Wilson had behoefte aan advies. Via een kennis werd WOAB geadviseerd.

Het advies op maat en zonder extra kosten

De familie wilde dus hun woning verduurzamen. “Aan de hand van onze gezinssamenstelling en energieverbruik kregen we advies over de maatregelen die ons huis duurzaam maken. We kregen echt advies op maat”. Omdat de familie Wilson de maatregelen wel zag zitten, maakte WOAB vervolgens een offerte inclusief de financiële mogelijkheden en het plan van aanpak.

Uitgevoerd door WOAB

Nadat de familie Wilson akkoord had gegeven zijn alle verduurzaam maatregelen onder regie van WOAB uitgevoerd. “Binnen vier maanden was alles gerealiseerd en we hoefden zelf niets te doen. We hebben nu een energiezuinige woning”, aldus meneer Wilson. Tijdens het proces had de familie één vast aanspreekpunt die alles van hun specifieke situatie weet.

15 jaar garantie

“We hebben nu een woningabonnement voor 15 jaar. Dat betekent dat we 15 jaar lang garantie hebben op alle maatregelen, inclusief onderhoud. Dus 15 jaar lang de zekerheid van het gemak dat we nergens naar hoeven om te kijken. Ja, we zijn blij en tevreden over de aanpak van WOAB. Zij weten hoe je een woning moet verduurzamen en regelen het! We genieten nu van ons comfortabele huis”, aldus meneer Wilson uit Olst.