Wegens succes verlengd: de salderingsregeling voor zonnepanelen

Bijna was de regeling wegens succes gestopt. Door alle kritiek besloot het kabinet de populaire regeling toch te verlengen tot 2023 met een geleidelijke afbouw tot 2031. En daarmee blijkt investeren in zonnepanelen je geen windeieren te leggen. Profiteer nu, WOAB helpt jou hiermee!

De 7 goede jaren van zonnepanelen

Met de verlengde salderingsregeling en panelen die in prijs blijven dalen is de gemiddelde terugverdientijd nu 7 jaar. Daarna volgen de echte baten en breken nog betere jaren aan. Met een afschrijvingstermijn van 15 tot 20 jaar betekent het namelijk dat je in elk geval nog zeven jaar profiteert van gratis energie.

Wat betekent salderen?

Bij de salderingsregeling lever je stroom aan het energiebedrijf en die hoeveelheid stroom krijg je later, bijvoorbeeld ’s nachts of op bewolkte dagen, gratis en onbelast terug. En omdat een groot deel van de energierekening uit belasting bestaat, subsidieert het Rijk dus die onbelaste energieleveranties van bijvoorbeeld Nuon of Eneco.

Direct winst met energiebesparing

Wij geven je graag advies waarbij we ook kijken naar de mogelijkheden voor energiebesparing. Want daarmee zorg je ervoor dat je energiebehoefte daalt en daardoor geheel of grotendeels zelf kunt opwekken met eigen zonnepanelen. Onze energiescan geeft inzicht waar voor jou direct winst te behalen is. Wij staan garant voor de afgegeven besparing.

WOAB helpt je met zonnepanelen

Wil je meer weten over het verduurzamen van je woning met zonnepanelen? Weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Wij regelen het voor je. Neem contact op met onze energie-adviseurs. Het energieadvies en het kostenplaatje spreken zij dan met jou door.

Maak direct een afspraak of vraag een energiescan aan


Onbezorgd verduurzamen? Wij regelen het!
Verbouwing – Prestatiegarantie – Financiering

Post a comment