Energietarieven stijgen opnieuw per 1 juli

4 juli 2018

Opnieuw gaan de energieprijzen omhoog deze zomer. Twee keer per jaar mogen de energieleveranciers de variabele energietarieven automatisch aanpassen. Dit is dus HET moment om na te denken of je bij je energieleverancier wil blijven.

Maar is elk jaar wisselen van energiemaatschappij nu daadwerkelijk de beste manier om geld te besparen op energie? Er zijn natuurlijk ook duurzamere oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat je energierekening op de lange termijn daalt. Maar wat komt hier allemaal bij kijken en uit welke opties kun je allemaal kiezen? WOAB denkt graag met je mee over de mogelijkheden en samen zorgen wij voor een echte duurzame energiebesparing. Kies dus niet alleen een energiemaatschappij, maar denk meteen even na over je energiekeuze en of dit wel de beste keuze is voor jouw woonsituatie.

Veel huizenbezitters kiezen ervoor om te investeren in het verduurzamen van hun huis. Niet alleen besparen ze op de lange termijn hiermee op hun energierekening, maar het energieverbruik gaat hierdoor ook aanzienlijk omlaag. Deze investering heeft bovendien een gunstig effect op de woningprijs en maakt natuurlijk de woning over het algemeen beter geschikt voor de toekomst.

Voor velen is het kiezen voor groene energie dus een betere investering dan het jaarlijks wisselen van energiemaatschappij. Niet alleen bespaar je hierdoor veel tijd en geld, ook draag je hiermee nog eens bij aan een beter milieu voor jou en de komende generaties.

Wil je ook duurzamer wonen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

WOAB zorgt ervoor dat je je hier niet druk om hoeft te maken. WOAB kiest voor jou de beste energiekeuze en neemt maatregelen om jouw huis ter verduurzamen, zodat we samen jouw energieverbruik omlaag brengen. Van een beter milieu profiteren wij immers allemaal!

Je kunt je nu vrijblijvend aanmelden, zodat wij je een gratis advies geven over het verduurzamen van jouw woning. Als je vervolgens instemt met ons plan van aanpak, dan kun je een WOAB abonnement nemen, zodat wij met jouw woning aan de slag gaan. Je energieverbruik zal hierdoor omlaag gaan en bovendien zal je jouw eigen energie opwekken en niet meer afhankelijk zijn van vervuilende grijze stroom.

Heb je interesse in het verduurzamen van je woning? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor een advies op maat en we zullen samen met jou bekijken hoeveel jij kunt besparen!