WOAB nu ook in Molenlanden: Wij realiseren het EBAB

11 mei 2023

WOAB gaat in gemeente Molenlanden ondersteunen in de uitvoering van het EBAB: het Energie Besparings ABonnement. Wij werken samen met de lokale Woonwijzerwinkel om de bewoners van Molenlanden in alle ontzorging te kunnen voorzien.

Wat houdt het EBAB in?
Het EBAB bestaat uit verschillende modules; advies en offertebegeleiding, financieringsbegeleiding, lening/abonnement en service, Energie Prestatie Garantie (EPG) en onderhoud. De bewoner kan zelf de modules kiezen, maar het adviesgesprek staat aan de basis van overige modules. Het EBAB ontzorgt de bewoner hiermee vanaf het begin, bij het maken van keuzes, tot aan na de oplevering. Zelfs dan kan de bewoner kiezen nog garantie te nemen, zodat alle zorgen uit handen worden genomen van de klant.

Waarom is het EBAB bedacht?
Gemeente Molenlanden heeft het EBAB geïntroduceerd om het voor haar bewoners makkelijker te maken om te verduurzamen. Door middel van het EBAB krijgen de bewoners een onafhankelijk, vrijblijvend advies zodat zij weten waar zij aan toe zijn en hoeveel zij kunnen besparen door te verduurzamen. In het langdurige project zullen wij zorgdragen voor het financieel advies en realiseren wij de Service, Garantie en Onderhoud zodat de besparing kan worden gegarandeerd. Wij zien uit naar deze samenwerking en gaan voor een geslaagd project.

Wil je meer weten over het EBAB? Klik dan hier.