Onze diensten

Wat kunnen wij voor je betekenen zodat jij verder kunt om je huis comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer te maken? Op deze pagina vindt je onze diensten en tarieven. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

WOAB woningabonnement

Wij verzorgen een energiescan aan huis, maken een plan van aanpak en vragen bijhorende offertes aan. Vervolgens bespreken wij met jou de financiering, organiseren wij de subsidies en leveren wij EnergiePrestatieGarantie (EPG) van 10, 15 of 20 jaar, afhankelijk van de genomen maatregelen. Ten slotte verzorgen wij het onderhoud van de maatregelen.
Prijs: eenmalig €1675,- en service €20,50 per maand


WOAB woningabonnement EPG+

Wij verzorgen het gehele WOAB woningabonnement zonder een WOAB-financiering.
Prijs: eenmalig €1525,- en service €140,40 per jaar


WOAB energiebespaarrapport

Indien je na de intake en aanbieding niet kiest voor een variant van het WOAB Woningabonnement, dan vragen wij hiervoor € 505,-.
Prijs: € 505,-


WOAB Warmtepomp

Als aanvulling op de het energiebespaarrapport berekenen wij wat er nodig is om de warmtepomp te installeren en in te regelen.
Prijs: € 255,-


WOAB maatwerk energierapport

Indien woningen extreem afwijken (bijvoorbeeld monumenten en/of meervoudig gebruik) worden de extra benodigde uren in rekening gebracht.
Prijs: €111,75 per uur


WOAB duurzame financiering

Als aanvulling op het abonnement bieden wij een financieringsplan. Dit wordt opgesteld door een gespecialiseerd financieringsbureau en brengt de mogelijkheden in kaart indien je hulp nodig hebt bij het aanvragen van een lening.
Prijs: € 305,-


WOAB duurzame subsidies

Wij zoeken voor je uit op welke subsidies je recht hebt en dienen de aanvraag voor je in.
Prijs: € 122,-