WOAB in Duurzaamheidscentrum Deventer

28 oktober 2021

Vanaf donderdag 28 oktober zit WOAB om de week op donderdag (oneven weken) van 16:00 tot 18:00 uur in het Duurzaamheidscentrum Deventer.

Het Duurzaamheidscentrum

Op de begane grond van het stadskantoor Deventer, prominent gelegen aan het Grote Kerkhof, vind je het Duurzaamheidscentrum Deventer.

Het Duurzaamheidscentrum wil duurzaam leven weer leuk en eenvoudig maken. Want er zijn echt heel wat dingen die je kan doen die wél wat uitmaken. Omdat mede door de stijgende energieprijzen duurzaamheid bij steeds meer mensen en bedrijven prominent op de radar staat is het nog niet zo makkelijk om daar ook echt stappen in te zetten. Hoe weet je nou wat echt zoden aan de dijk zet? Heeft het allemaal eigenlijk nog wel zin?

Je eigen woning

Met de stijgende energieprijzen ontstaat een steeds grotere behoefte aan een zo energiezuinig mogelijk woning. Maar het verduurzamen van je eigen woning is vaak complex. Het is verstandig om te weten welke maatregel in je eigen specifieke situatie bijdraagt aan een lager energieverbruik en/of verbetering van het comfort (bijvoorbeeld het tegengaan van tocht en warmteverlies) van de woning.

Wil jij jouw huis verduurzamen en wil jij daarin worden ontzorgd? Of ben je geïnteresseerd in financiering, garantie en onderhoud van je energiebesparende maatregelen, dan is WOAB mogelijk wat voor jou.

Vanaf donderdag 28 oktober zitten we om de week op donderdag (oneven weken) van 16:00 tot 18:00 uur in het Duurzaamheidscentrum Deventer.