WOAB Woningabonnement levert de eerste woning in Hengelo Overijssel op!

13 juli 2018

Deze zomer hebben we de eerste duurzame woning opgeleverd in Hengelo, Overijssel. Ook in Hengelo profiteert onze eerste abonnee nu dus al van de vele voordelen van het WOAB Woningabonnement. Samen met EnergieFondsOverijssel hebben wij als doel om de woningen in Overijssel duurzamer te maken en het energieverbruik van huishoudens te beperken.

Nadat we recent in Deventer de woningen van onze abonnees hebben verduurzaamd, zijn we nu ook met ons team langs Hengelo (OV) gegaan om daar aan de slag te gaan met een woning van één van onze abonnees. Het WOAB team heeft de woning volledig onderzocht en een plan van aanpak op maat gemaakt om deze woning te verduurzamen. De woning is nu geschikt voor de toekomst en veel energieneutraler dan voorheen. Goed nieuws voor de buren en onze kinderen, want deze aanpassingen zullen natuurlijk een erg positief effect hebben op het milieu en de algehele CO2 uitstoot van dit huishouden.

Samen met onze partner EnergieFondsOverijssel gaan wij de komende periode de woningen in Overijssel verduurzamen. Wil jij ook graag je woning verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij begrijpen dit volledig en bieden je daarom graag een steuntje in de rug om de juiste keuzes te maken in deze complexe materie. Daarom nemen we deze zorgen graag van je over en zorgen wij ervoor dat het beste rendement gehaald kan worden. Laat dit dus over aan onze specialisten en profiteer van een advies op maat. Wij verzorgen vervolgens het hele proces van begin tot eind.

Met het WOAB Woningabonnement verduurzaamt WOAB de woning van de abonnee en brengt hiermee het algehele energieverbruik omlaag. Wij ontzorgen onze abonnees in het verduurzamen van hun woning, nadat we de woning bekeken hebben en hiervoor een advies op maat hebben opgesteld, gaan we aan de slag met je woning. Laat je dus ook door ons adviseren en bekijk hoeveel jij kan besparen op het energie neutraler maken van je woning!

Vul het formulier in en ontvang van ons GRATIS vrijblijvend advies op maat voor jouw woning!

Gerelateerde artikelen