Ambassadeurschap

21 juni 2021

Sinds 2020 vragen wij tevreden klanten of zij WOAB-ambassadeur willen zijn. En steeds meer klanten willen dat en delen graag hun enthousiasme. Voor deze betrokken klanten organiseert WOAB eens per jaar een netwerklunch om ervaringen, kennis en ideeën uit te wisselen.

WOAB-ambassadeurs mogen ook een WOAB-energiescan ter waarde van € 425,- cadeau doen. En ook hier wordt gretig gebruik van gemaakt. 

De familie Wilson uit Olst is één van onze ambassadeurs. Voordat hij met WOAB in zee ging, had de heer Wilson andere partijen gesproken. “De één richt zich op isoleren, de andere op zonnepanelen. Het voordeel van WOAB is dat ze inhoudelijk adviseren over alle maatregelen en alles regelen. We hadden één vaste contactpersoon die het hele traject begeleidde, dat maakt communicatie zowel persoonlijk als duidelijk.”

“We hebben nu een woningabonnement voor 15 jaar. Dat betekent dat we 15 jaar lang garantie hebben op alle maatregelen, inclusief onderhoud. Dus 15 jaar lang de zekerheid van gelijkblijvende maandlasten en het gemak dat we nergens naar hoeven omkijken. Ja, we zijn blij en tevreden over de aanpak van WOAB. We genieten van ons comfortabele verduurzaamde huis.”

Ben jij WOAB-klant en wil je ook ambassadeur worden of wil je iemand een waardebon voor een WOAB-energiescan cadeau doen? Laat het ons weten via info@woab.nl of bel 0850 – 738 648.