Krijg tips voor het verduurzamen van jouw woning bij 'Stappen zetten in Dieka'. WOAB woningabonnement legt uit.

3 oktober 2019

Zaterdag 5 oktober is WOAB woningabonnement aanwezig op de beurs ‘Stappen zetten in Dieka’. Meer dan 170 bedrijven, inwoners initiatieven en overheden laten zien hoe zij zich inzetten op het gebied van asbest, energie en duurzaamheid. Je vindt WOAB de gehele dag op het energieplein en om 10.45 en 15.00 uur geven we een presentatie over hoe eenvoudig je woning verduurzamen samen met WOAB is. 

Hoe verduurzaam ik mijn woning?

Kom met al jouw vragen naar de informatiestand van WOAB. Wil je bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen of denk je aan het isoleren van je woning? Onze energieadviseurs geven jou antwoord op welke woningverbeteringen passen bij jouw huis. Ieder huis is anders en iedere bewoner ook. Naast het geven van informatie geeft WOAB woningabonnement jou advies hoe je het verduurzamen van je huis aan kunt pakken.

Onbezorgd je woning verduurzamen. WOAB regelt het voor jou.

Met hulp van WOAB krijg jij een energiezuinig en comfortabel huis zonder grote investering. In 3 stappen krijg jij inzicht in hoe het werkt. 

  1. De mogelijkheden van jouw huis worden in kaart gebracht op basis van jouw wensen. Je ontvangt van onze energieadviseur een energiescan. 
  2. Je krijgt advies over wat de beste manier is om jouw woningverbeteringen te financieren. Met eigen spaargeld of gebruik maken van de unieke WOAB-financiering. 
  3. Op de verbeteringen krijg je uitgebreide productgarantie en Energieprestatie Garantie.

Waar en wanneer is ‘Stappen zetten in Dieka’?

Kom ook aanstaande zaterdag 5 oktober van 10.00 – 15.30 uur naar het Uitgaanscentrum Dieka, Oude Rijssenseweg 11 in Markelo. WOAB Woningabonnement is de gehele dag aanwezig op het Energieplein en geeft om 10.45 en 15.00 uur een presentatie over hoe makkelijk het verduurzamen van je woning samen met WOAB is. Het belooft een event te worden met veel informatie, maar ook gezelligheid en lekkere hapjes.

We hebben elkaar nodig om stappen in Duurzaamheid te zetten.

Gerelateerde artikelen