Weer een nieuwe WOAB abonnee die profiteert van het woningabonnement!

Het woningabonnement van WOAB wordt steeds populairder bij woningbezitters. De specialisten van WOAB hebben opnieuw de woning van één van zijn leden verduurzaamt. Samen met de abonnee zorgen zij voor een lager energieverbruik door middel van slimme aanpassingen aan de woning.

Het milieu is wereldwijd een steeds belangrijker onderwerp dat vaak onder de aandacht ligt van de politiek en de media. De overheid probeert de woningbezitter steeds meer te motiveren om hun huis te verduurzamen en het CO2 gebruik terug te dringen. Doordat de energierekening in Nederland gemiddeld steeds hoger ligt wordt het ook steeds aantrekkelijker om te investeren in energiebesparende maatregelen. Maar met welke aanpassingen begin je? En welke aanpassingen leveren de grootste besparing op? Dit zijn vragen die veel woningbezitters bezighouden. WOAB heeft als doel om jou hierin te ontzorgen en de energiebesparing samen met jou te realiseren.

Wij merken aan onze aanmeldingen dat Nederlanders steeds meer bezig zijn met het besparen op hun energierekening. Wij hebben opnieuw een woning opgeleverd met duurzame en energiebesparende aanpassingen aan een tevreden abonnee uit Flevoland. Steeds meer woningbezitters in Gelderland, Overijssel en Flevoland kiezen voor WOAB!

WOAB is een abonnement op het verduurzamen van je woning. Je bijdrage wordt verrekend met je energierekening. Wij maken samen met jou een plan van aanpak en zetten een team van specialisten op het verduurzamen van je woning. Je hoeft zelf niets te doen. Dat is dus voordelig verduurzamen!

Wil je zelf ook graag je woning verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je even niet de financiële middelen hiervoor? Dan is WOAB ook een interessante optie voor jou!

Meer weten over de voordelen van WOAB? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Post a comment