Verkiezingen… WOAB voert ook campagne!

13 maart 2019

In de aanloop naar de aanstaande verkiezingen voor de Provinciale Staten en Waterschappen wordt er veel campagne gevoerd. Het ‘klimaat’ is het belangrijkste thema. Hoe gaat Nederland invulling geven aan het klimaatakkoord? Veel Nederlanders vragen zich dat af. De uitvoering van het klimaatakkoord is grotendeels de verantwoordelijkheid van de provincies. Maar wat kun jij als burger zelf doen? 

‘Wijk van de toekomst’ 

Elke provincie voert klimaatbeleid uit. In Gelderland hebben diverse partijen zich verenigd in het Gelders Energieakkoord met als doel het klimaat op de politieke agenda’s te krijgen van provinciebestuur en gemeentes. ‘Wijk van de Toekomst’ is één van de thema’s en richt zich op de energietransitie in de wijk: afkoppeling van het aardgas. Samen met bewoners energie besparen en duurzaam opwekken.

WOAB voert campagne: Verduurzaam nu je woning!

Wij voeren vanaf deze week ook campagne voor verduurzaming van woningen. Dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar vergroot ook je wooncomfort.

Geef je stem en deel/like onze video op Facebook! Dat helpt ons om nog meer mensen te bereiken en zo bij te dragen aan het realiseren van de klimaatdoelstellingen.

Gerelateerde artikelen