Vacature: Klantadviseur Binnendienst

9 oktober 2020

Bedrijfsomschrijving

WOAB bestaat al 5 jaar en is specialist in het verduurzamen van particuliere woningen. Wij adviseren klanten, regelen samen de financiering, organiseren de uitvoering en geven 15 jaar garantie op de woningverbeteringen. WOAB heeft een hoge kwaliteitsstandaard, is Wft gecertificeerd en werkt samen met oa het Energie Fonds Overijssel. WOAB maakt woningverduurzaming voor iedereen mogelijk. Het is een Social Enterprise zonder winstoogmerk.

Functieomschrijving

Als klantadviseur binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant, per telefoon en e-mail. Je adviseert de klant over de mogelijkheden van woningverduurzaming en het WOAB woningabonnement. Je coördineert de verkoopacties en bent helemaal thuis in social media en het werken met een CRM systeem. Office is een werkstandaard die je beheerst.

Accuratesse, georganiseerd werken en communicatief sterk in woord en geschrift zijn de basisingrendiënten voor deze functie. Je hebt een passie in social media en eigen inbreng wordt gewaardeerd en je kunt zelfstandig werk uitvoeren. Wij hanteren een hoge kwaliteitsstandaard en klantgericht werken is de basis van ons succes!

Deze functie is parttime of fulltime in te vullen met een minimum van 20 uur per week.

In deze functie ga je bijdragen aan de groei van de onderneming, die volop in ontwikkeling is. Je werkt samen met de marketing/commercieel- en office manager. Je bent onderdeel van het backoffice team bestaande uit 3 mensen.

Functieniveau: MBO+/HBO
Minimaal 20 uur per week
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd

Sollicitaties naar albert.frankenhuis@woab.nl

Gerelateerde artikelen