Succes moet je vieren en delen!

23 januari 2019

Trots! Onwijs trots op WOAB. Nu, 2 jaar geleden heb ik WOAB Woningabonnementen opgericht. En ik ben trots op waar we nu staan. En vandaag is het dus best een speciale dag. We vieren feest, thuis voor mij en op kantoor voor WOAB. En feest vieren doen we samen!

Verduurzamen van je eigen woning voor iedereen mogelijk maken

We zijn het er allemaal over eens dat we wat moeten doen aan ons consumptiegedrag en het leegroven van onze aarde. Het nut en de noodzaak van verduurzaming zien mensen wel, alleen ervaren ze allerlei drempels. Mensen hebben onvoldoende eigen middelen of zien op tegen de verbouwing. Met WOAB is verduurzaming van je woning wel bereikbaar en betaalbaar. WOAB staat voor complete ontzorging, financiering en 15 jaar garantie!

Energiebesparing en comfort

WOAB is ontstaan vanuit het idee de energierekening van bewoners in te zetten om comfort in woningen te brengen. Waarom zou je iedere maand betalen, terwijl je ook mooie dingen in je huis kunt krijgen?

MVO in de praktijk

WOAB staat voor Woningabonnement en maakt woningen duurzaam en energiezuiniger waardoor minder CO2-uitstoot ontstaat. En hoe mooi is het dat we voor onze werkzaamheden ook MVO-partners inzetten waardoor we ook werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. WOAB vraagt dit ook van haar samenwerkingspartners. Daarnaast is onze financieel verantwoorde bedrijfsvoering beloond met een Triple A-rating van Graydon. Zij behoren hiermee tot de top van de meest financieel gezonde bedrijven van Nederland.

Succes om te vieren

Sinds het ontstaan van WOAB in januari 2017 zijn wij bezig met de eerste WOAB Woningabonnementen. Voorafgaand aan de start hebben we zelf veel geïnvesteerd in technisch- en consumentenonderzoek en optimalisatie van processen.

Deze maand gaan wij voor het eerst actief klanten benaderen, die dan ook gebruik kunnen maken van het WOAB Woningabonnement. Een mooie mijlpaal!

Gerelateerde artikelen