Wist je dat: Koude voeten verleden tijd zijn als je je vloer laat isoleren?

30 augustus 2018

Verduurzaming van je huis begint bij het isoleren van je huis. De grootste energiebesparing bereik je als je zorgt dat de gevel en het dak van je huis geïsoleerd is. De beglazing en de vloer isoleren levert ook een besparing op. Bij een niet-geïsoleerde vloer gaat bijvoorbeeld wel zo’n 10 tot 15% van de warmte verloren. Dat is best veel.  

Welke energiebesparende isolatiemaatregelen kun je nemen?

Wat voor een energiebesparende isolatie mogelijkheden zijn er eigenlijk? Je hebt de keus uit diverse keuzes. Het ligt er bijvoorbeeld helemaal aan wanneer je huis gebouwd is. Een huis gebouwd na 1982 heeft bijvoorbeeld meestal al vloerisolatie, want dat is vanaf toen verplicht gesteld.  

Hieronder de energiebesparende isolatiemaatregelen op een rij: 

  • Spouwmuurisolatie 
  • Vloerisolatie
  • Bodemisolatie
  • Dakisolatie
  • Glas isolatie

Wat kan WOAB jou betekenen? 

WOAB geeft je gratis advies over de energiebesparende maatregelen die jij kunt nemen in jouw huis. WOAB denkt graag met je mee over de mogelijkheden en samen zorgen wij voor een echte duurzame energiebesparing. Wij nemen je niet alleen financieel maar ook organisatorisch alle zorg uit handen. Hoe fijn is dat!

Dus wil jij geen koude voeten door je niet geïsoleerde vloer deze winter?

Vul dan het vragenformulier in op onze website. Dan nemen wij contact met je op en dan ontvang je gratis een passende aanbieding voor jouw WOAB woningabonnement van ons.