Winters genieten in een comfortabel huis

17 januari 2019

Een warm huis is heerlijk, vooral tijdens winterse kou. Om ervoor te zorgen dat je gegarandeerd de hele winter er warm bij zit, is periodiek onderhoud van je cv-ketel aan te bevelen. Daarmee verklein je de kans op een storing. Bovendien verlaag je met een goed onderhouden cv-ketel je energieverbruik en verklein je risico’s op bijvoorbeeld koolmonoxidevergiftiging.

Meer wooncomfort met een onderhoudscontract

Een vorstperiode vergroot de kans op een storing. Als je cv-ketel er plots mee stopt dan wil je graag snel geholpen worden, net als die duizenden andere huishoudens. Heb je een WOAB-abonnement dan ben je verzekerd van een uniek servicecontract. Daarmee heb je garantie op snelle service van de storingsdienst. En sta je niet onder een koude douche.

Verzekert van garantie met WOAB

Een cv-ketel gaat een jaar of 15 mee, mits goed onderhouden. De fabrikant schrijft voor hoe vaak een ketel onderhouden moet worden. Dit kan variëren van elk jaar, tot elke 2 of zelfs 3 jaar. Dankzij het unieke servicecontract garandeert WOAB dat:

  • Alle reparatie- en onderhoudskosten voor onze rekening zijn
  •  Alle maatregelen gedurende de gehele looptijd onder garantie vallen
  • De berekende energiebesparingen ook gehaald zullen worden

WOAB zorgt voor je cv-ketel

Goed onderhoud is als een APK voor je cv-ketel. Een technicus controleert of alle onderdelen nog naar behoren werken en vervangt eventueel preventief versleten onderdelen. De ketel wordt gereinigd en optimaal afgesteld, de boiler wordt op de juiste temperatuur gebracht, de druk in de kring gecontroleerd en radiotoren en ketel ontlucht. Als de radiatoren en buizen lawaai maken komt dat vaak door luchtbellen. Dit is slecht voor je ketel en energiegebruik.

WOAB regelt het

Met een woningabonnement van WOAB heb je alles in een keer geregeld. Je ontvangt volledige garantie en de reparatie-en onderhoudskosten van je cv-ketel zijn gedekt. Bekijk de woningabonnementen.