Wie zijn wij

Vijf jaar geleden zijn we gestart met WOAB, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen z’n woning kan verduurzamen. Ten eerste, omdat dat prettig woont: minder kou en minder vocht. Ten tweede, omdat we onze kennis willen inzetten om de gestelde klimaatdoelen te behalen. Het verduurzamen van huizen levert immers een belangrijke bijdrage aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Door woningen te verduurzamen verminderen we de CO2 uitstoot. Want wij vinden het belangrijk om de gestelde klimaatdoelen te halen

Om dit mogelijk te maken hebben we de juiste mensen met elkaar in contact gebracht. Mensen met kennis van de nieuwste, bewezen isolatie- en installatietechnieken en mensen met kennis van financiering. Zo zijn we tot onze unieke WOAB-aanpak gekomen: huiseigenaren kunnen hun huis zonder gedoe en zonder financieel risico door ons laten verduurzamen.

Samen met provincies & gemeenten

De provincies Overijssel, Gelderland en Friesland en diverse gemeenten waaronder Lochem, Zutphen en Almere hebben de WOAB-aanpak omarmd. Inmiddels worden de verduurzaamspecialisten van WOAB regelmatig ingeschakeld als kennispartner op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau als het gaat om woningverduurzaming voor de particulier. Energiefonds Overijssel heeft WOAB mede mogelijk gemaakt.

Social enterprise

We zijn een gecertificeerde kredietverstrekker en onze financiële bedrijfsvoering is beoordeeld met de Triple A-rating van Craydon.

Verder zijn we een Social Enterprise. Onze maatschappelijke missie, het verminderen van CO2 uitstoot en bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering, is de drijfveer van WOAB. Wij bieden vernieuwende oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken en hebben geen winstoogmerk.

Daarnaast werken we altijd met lokale partijen, zodat we bijdragen aan de werkgelegenheid in jouw regio.

Hier staan we nu

De WOAB-aanpak wordt ondersteund in de provincies Overijssel, Gelderland, Friesland en Almere. Dat betekent dat je voor het verduurzamen van jouw huis volop gebruik kunt maken van onze kennis en alle subsidies. Voor de rest van Nederland is onze totaalaanpak nog niet beschikbaar. Daarover zijn we volop in gesprek met de overige provincies en vertrouwen erop dat we binnenkort iedereen kunnen helpen.

Wat betekent dit voor jou?

Met de WOAB-aanpak heb je minder last van kou en vocht en draag je bij aan het verlagen van CO2. Ook als je hierin niet met eigen geld kunt of wilt investeren. Benieuwd wat dit voor jou betekent? Vraag vrijblijvend advies aan.


Ons team

Trust the professionals

team-member

Henk de Jager

CEO & Verduurzaam specialist

team-member

Ben Dull

Energieadviseur

team-member

Carmen Hunger

Verduurzaam specialist

team-member

Wytze van der Naald

WOAB Regiomanager Almere

team-member

Irene Jonkergouw

Medewerker Office

team-member

Albert Frankenhuis

Commercieel manager